Porec

Pizza Rialto
Pizza Rialto is een klein restaurant in Porec met uitzicht op de zee. Het is gelegen pal achter de basiliek. Je kunt hier met een zeer laag budget (circa 5 euro) genieten van pizza’s, pasta’s en calamaris. Het restaurant heeft een klein terras en het personeel is bijzonder gastvrij.

Adres:
Obala marka Laginje
Porec

Marenda
Restaurant Marenda ligt net naast de haven van Porec en zodoende een beetje verwijderd van de toeristische eetschuren. Het menu is niet uitzonderlijk, maar voor slechts 25 HRK (circa 4 euro) kunt u al genieten van een compleet menu.

Adres:
Istarskog Razvida 5
Porec

Istra
Istra is een luxe visrestaurant in Porec. Het is een van de bekendste restaurants van Porec. Begrijpelijk, want de visgerechten en de kreeft zijn bijzonder smakelijk. Verwacht echter geen koopje, want de prijzen liggen hier zeer hoog voor Kroatische begrippen.

Adres:
Milanovica
Porec

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl