Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Bezienswaardigheden  |  Galerie Mestrovic & Kastelet in Split

GALERIE MESTROVIC & KASTELET IN SPLIT


De Galerie Meštrovic is gevestigd in het voormalige woonhuis van Ivan Meštrovic. Deze beroemde beeldhouwer bracht hier aan het begin van de 20ste eeuw enige jaren door. U kunt van verre al zien dat er iets bijzonders is met dit huis. Voor de deur staan namelijk enkele grote standbeelden, die trouwens ook in het huis te vinden zijn. In het huis kunt u het woongedeelte bezoeken. De meubels zijn nog origineel zodat u zich een beeld kunt vormen hoe deze grote kunstenaar vroeger leefde. Na een bezoek aan deze galerie kunt u direct doorlopen naar het Kaštelet. Dit 17de- eeuwse huis werd in 1932 door Meštrovic gekocht. Hij had namelijk een ruimte nodig om zijn beelden tentoon te stellen.

Adres:
Šetalište Ivana Meštrovic 46
SplitCAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken