Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Natuur & Routes  |  (Schier)eilanden  |  Sipan

SIPAN


Šipan is met ongeveer 16 vierkante kilometer het grootste van de Elaphitische eilandengroep. De oppervlakte bedraagt 16,5 km2 en het hoogste punt is Velji Vrh en ligt op 243 meter. Het eiland Šipan is een langgerekt eiland met twee dorpen beide voor de wind beschut in diepliggende baaien. Het dorpje Suđurađ heeft ongeveer 250 inwoners, maar heeft een belangrijke haven, waar een autoveerboot kan aanleggen. Het andere grotere stadje is Šipanska Luka met ongeveer 300 inwoners. Tussen beide dorpen ligt een brede weg van ongeveer 5 km lengte, die voert langs een prachtig groot en vlak binnenland met vele boomgaarden en wijngaarden. Het eiland heeft toeristen veel te bieden zoals mooie stranden, uitgestrekte wandelpaden en een schitterende natuur.

Klik op de foto voor al onze vakantiehuizen in Kroatië

CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken