Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Natuur & Routes  |  (Schier)eilanden  |  Schiereiland Marjan

SCHIEREILAND MARJAN


Het westelijke deel van het schiereiland van Split wordt ook wel Marjan genoemd. Het schiereiland wordt gekenmerkt door glooiende heuvels met een maximale hoogte van 180 meter boven de zeespiegel. De heuvels zijn grotendeels begroeid met dichte bossen en beslaan een groot deel van het gebied. Het gebied is dan ook uitermate geschikt om te wandelen. Ook cultuurliefhebbers kunnen een leuk bezoek brengen aan dit schiereiland. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Museum voor Kroatische Archeologische Monumenten. De collectie bestaat uit beeldhouwwerken, inscripties, zwaarden, juwelen en andere voorwerpen uit de tijd van de vroeg-middeleeuwse Kroatische en Kroatisch-Hongaarse koninkrijken.

Klik op de foto voor al onze vakantiehuizen in Kroatië

CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken