Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Natuur & Routes  |  (Schier)eilanden  |  Krk

KRK


Het eiland Krk is eenvoudig te bereiken door de Krcki Most over te steken, de brug die het vasteland met het eiland overbrugt. De indrukwekkende brug heeft een totale lengte van bijna 1500 meter en behoort daarmee tot de langste bruggen ter wereld. Het eiland wordt gekenmerkt door glooiende heuvels en kleine bergen waarvan de Obzova met ruim 560 meter de hoogste is. De heuvels zijn begroeid met dichte bossen waar vele diersoorten leven. De grootste stad van het eiland is de gelijknamige stad Krk. De stad heeft op cultuurhistorisch gebied veel te bieden. Er zijn mooie gebouwen te bewonderen en enkele fijne restaurants te vinden waar u een heerlijke dag op Krk op passende wijze kunt afsluiten.

Campings:
Naar de Kroatische Rivièra? Boek nu voordelig online op Easycamp.nl!CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken