Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Natuur & Routes  |  (Schier)eilanden

(SCHIER)EILANDEN


Voor de kust van Kroatië liggen meer dan 1000 eilanden, waarvan er nog geen 70 bewoond zijn. Ieder eiland heeft zijn eigen charme. Op het ene eiland vindt u strand en een weelderig uitgaansleven en op een ander eiland vindt u niets meer dan serene rust. De meeste eilanden zijn met een regelmatige veerbootdienst verbonden met het vaste land of een ander eiland. Als u de tijd heeft, moet u zeker één of meerdere van de hier beschreven eilanden aandoen. Zo kunt u een bezoek brengen aan het eiland Rab, één van de zonnigste eilanden van Europa. Het eiland heeft meer dan 2500 zonne-uren per jaar. Het eiland is 22 km lang, heeft een oppervlakte van 93,6km2 en meer dan 10.000 inwoners.

Klik op de foto voor al onze vakantiehuizen in Kroatië

CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken