Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Natuur & Routes  |  Natuurparken  |  Biokovo nationaal park

BIOKOVO NATIONAAL PARK


Het nationale park Biokovo wordt gekenmerkt door indrukwekkende bergen. De hoogste top van het gebergte is de ruim 1700 meter hoge Sv. Jure. Daarmee is het de één na hoogste berg van het land. Het park is voor mensen die moeilijk ter been goed te bereiken over de grote die dwars door het park loopt. Gaat u echter van de uitgesleten wandelpaden af, dan komt u in ruig terrein terecht waar goede schoenen en conditie vereist zijn. Tijdens een wandeling door het park komt u een gevarieerde en rijke flora en fauna tegen. Er komen enkele bijzondere planten voor zoals de Dalmatische zwarte pijnboom (Pinus nigra sup dalmatica). Als u geluk heeft, kunt u de steenadelaar en de slangenadelaar vliegen. Deze twee zeldzame adelaarsoorten komen alleen in dit deel van Kroatië voor. Als u het park te voet wilt verkennen, raden wij u aan om bij de ingang van het park een plattegrond aan te schaffen. Deze is ook verkrijgbaar bij de toeristenbureaus in de omgeving.

Klik op de foto voor al onze vakantiehuizen in KroatiëCAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken