Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Steden en dorpen  |  Ugljan

UGLJAN


Ugljan ligt in het noordoostelijke gedeelte van het gelijknamige eiland, op 11 kilometer afstand van Preko. Het is een kleine stad met een eigen haven waar de bevolking nog leeft van landbouw, groentekwekerijen, visserij en uiteraard het toerisme. Ugljan ligt aan de regionale weg die het eiland doorkruist. Kleinere jachten en grotere schepen hebben een eigen plek om aan te meren. In de baai nabij de haven in het noorden ligt een oud Franciscaner klooster dat stamt uit de vijftiende eeuw. Het bevat tevens een kerk uit 1447. In het dorp staan enkele bescheidens vakantievilla’s van de nobelen uit Zadar. In de Batalaza baaij zijn ruïnes van een oude Romeinse villa blootgelegd en op Kuran, een heuvelachtig gebied zuidoostelijk van het dorp, zijn zelfs overblijfselen uit de prehistorie in de vorm van een fort ontdekt.

Internet:
Ugljan - officiële websiteCAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken