Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Steden en dorpen  |  Sinj

SINJ


Sinj is een stad in de buurt van de Cetina rivier (Cetinjska Krajina) op 34 kilometer afstand van Split op een hoogte van 326 meter boven de zeespiegel. Sinj ligt bij de kruising van de hoofdweg (M6.02, E71) Knin - Split met de regionale weg in de richt van de Republiek van Bosnië en Herzegovina (Livno). Sinja heeft een renbaan, waar zowel recreatief paardgereden kan worden als proffesionele races te aanschouwen zijn. Er is een traditionele race die al meer dan 100 jaar georganiseerd wordt, tussen de paardenfokkers. Er is een kleine luchthaven aanwezig voor de nodige sportvluchten in de nabijheid van de renbaan.

De omgeving van Sinj is, net als over de gehele lengte van de Cetina rivier, heel aantrekkelijk. De natuur vertoont hier vele van haar mooie gedaantes, in de vorm van: rivieren, bronnen, meren, grotten en velden. Het zeer schone, onvervuilde milieu zorgt voor een prettige vakantiebestemming, waar u heerlijk kunt genieten. Sinj is tevens één van de Kroatische religieuze bestemmingen voor de pelgrims. Het altaar van de Miraculeuze Dame van Sinj wordt al meer dan drie eeuwen bezocht door godsdienst volgelingen. In deze stad is 15 augustus een zeer belangrijke feestdag.

Internet:
Sinj - officiële website
CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken