Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Steden en dorpen  |  Sali

SALI


Sali is een klein haventje met bijgebouwde stad in een gelijknamige baai aan de noordoost kust van het eiland Dugi Otok. Sali kreeg zijn naam door de zoutwerkers; de naam kwam het eerst in de geschiedenis voor in 1105. Vanaf Sali is er een ferry verbinding met Zadar en mensen met een eigen jacht kunnen aanleggen in het buitenste gedeelte van de haven. Op 15 augustus is er jaarlijks een groot religiues festijn: ‘zomer in Sali’. Salske uzance is een folklore optreden tijdens dit festival dat vele toeristen aantrekt. Tevens is er een optocht van verlichte boten en een ezelsrace. Enkele bezienswaardigheden in Sali zijn de kerk ‘Assumptie van Maria’, welke gebouwd werd op dezelfde plek als waar een vroeg-Middeleeuwse kerk gestaan zou hebben. Daarnaast is er nog de St. Rocco kerk, welke vermoedelijk afkomstig is uit 1644. Verder zijn er nog talloze huizen te aanschouwen, die gebouwd zijn in Renaissance stijl.CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken