Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Steden en dorpen  |  Pazin

PAZIN


In Pazin zijn diverse tavernes te vinden, waarvan motel Lovac wel het noemen waard is. Hier kan u genieten in een gastvrije omgeving van heerlijke Istrische specialiteiten. Pazin is een stad in centraal Istrië op een hoogte van 361 meter boven de zeespiegel. Het oude gedeelte van de stad, Kastel, ligt op een heuvel van circa 130 meter hoogte boven een afgrond genaamd Jama (Fojba), waarin de Pazincica rivier afdaalt. De afgrond weerspiegelt een uniek natuurmonument: een zeer specifiek hydrografisch en morfologisch verschijnsel in het Istrische landschap. De afgrond is nooit droog, zelfs niet tijdens lange periodes van enorme droogte. Het gedeelte van de afgrond dat tot dusver onderzocht is, eindigt met drie meren: Malo, Mitrovo en Veliko. Tijdens periodes van hevige regenval verzamelt het water zich in de kloof opwaarts van de afgrond, zodat soms een meer wordt gevormd van bijna drie kilometer in lengte.

De belangrijkste drijfveren voor de economie in Pazin en zijn omgeving zijn: wijnbouw, textielindustrie, plastic verwerking, en siersteenbewerking. Pazin is gelegen aan de kruising van de hoofweg (M2-1) en de regionale wegen naar Zminj en Vodnjan, en Labin.

Internet:
Pazin - officiële websiteCAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken