Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Steden en dorpen  |  Makarska

MAKARSKA


Makarska heeft hoeveelheid aan rijke cultuurhistorische erfgoederen. Een bijzondere attractie is het Malacologische Museum – in het Franciscanerklooster – dat een interessante en unieke collectie voorwerpen van de Adriatische Zee en andere zeëen tentoonsteld. Het wordt alom beschouwd als één van de mooiste en rijkste malacologische musea in de gehele wereld. Makarska is tevens een gezondheidsoord, met het beroemde recreatie- en gezondheidscentrum Biokovka als voorloper, dat vele therapeutische diensten aanbiedt. Wandelingen langs de haven en de openbare stranden zijn bijzonder aangenaam. Bergwandelaars kunnen hun hobby proma uitoefenen op de toppen van Biokovo, waar ze kunnen genieten van een mooi uitzicht op de omgeving, verse lucht en vooral stilte. Op de berg Biokovo zijn bijzondere geomorphologische vormen en plantsoorten te zien. Bijzondere berggeiten en herten zult u hier ook aantreffen.

Culturele festiviteiten en entertainment programma’s zijn een integraal onderdeel van het dagelijkse leven in Makarska, in het bijzonder tijdens het toeristische hoogseizoen. Het traditionele festival “Makarska Culturele Zomer” vindt plaats in de maanden juli en augustus. Dramavoorstellingen en concerten vinden dan plaats, evenals optredens van Dalmatische zanggroepen.

Internet:
Makarska - officiële website
CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken