Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Steden en dorpen  |  Jelsa

JELSA


Jelsa heeft een rijke traditie op het gebied van toerisme. Het eerste hotel van de stad, Jadran, werd gebouwd in 1911 en reeds in 1913 werd het eerste geïllustreerd toeristengidsje – in Kroatische taal – gedrukt. Ook heden is Jelsa nog een drukbezochte stad. De grootste aantrekkingskrachten zijn de diverse accommodatiefaciliteiten en recreatiemogelijkheden van dit vakantieoord aan de zeekust. Ook de prima keuken, welke bestaat uit verse vis en de de beroemde wijnen van Hvar, draagt bij aan de komst van vele toeristen. Er worden regelmatig excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld Bol en Makarska.

Met name in de zomermaanden kunt u vele festiviteiten aanschouwen. Het belangrijkste evenement is het zomerfeest van 20 juli tot 20 augustus: ‘Dagen van Antun Dobronic’.
CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken