Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Paleizen  |  Bisschoppelijk Paleis Korcula

BISSCHOPPELIJK PALEIS KORCULA


Het bisschoppelijk paleis van Korcula-Stad is te vinden naast de indrukwekkende Sint-Marcuskathedraal. In het paleis kunt u een bezoek brengen aan de Abdijschatkamer waar u kunt genieten van schitterende Dalmatische en Ventiaanse kunst. Naast vele gouden sieraden zijn het vooral de schilderijen die een grote waarde vertegenwoordigen. Twee altaarschilderingen door Pellegrino van San Daniele en een drieluik van Blaž van Trogir vormen de pronkstukken van de collectie.

Adres:
Trg Sv. Marka
Tel: 020 715 701
Korcula-Stad

Openingstijden:
Van juni t/m augustus geopend van 09.00 - 19.00.
Van september t/m mei geopend op afspraak.CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken