Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Musea  |  Stadsmuseum in Sibenik

STADSMUSEUM IN SIBENIK


Het Stadsmuseum in Šibenik (Muzej Grada Šibenika) is gevestigd in het 17de-eeuwse paleis dat werd gebouwd in opdracht van de Venetiaanse graaf Niccolò Marcello. Ter nagedachtenis aan Niccolò Marcello is een beeld van de graaf naast de ingang in de gevel ingemetseld. In het museum wordt aandacht geschonken aan de geschiedenis van Šibenik aan de hand van archeologische vondsten van de Steentijd tot de Romeinse tijd, munten en documenten.

Adres:
Gradska Vrata 3
Šibenik
Tel: 022 213 880

Openingstijden:
's Zomers dagelijks geopend van 10.00 – 13.00 en van 18.00 – 22.00.
's Winters dagelijks geopend van 10.00 – 13.00 en van 17.00 – 19.00.CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken