Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Musea  |  Maritiem Museum van het Kroatisch kustgebied in Rijeka

MARITIEM MUSEUM VAN HET KROATISCH KUSTGEBIED IN RIJEKA


Het Maritiem en Historisch Museum (Pomorski i Povijesni Muzej Hrvatskog Primorja) is het oudste museum van Rijeka. Het werd al in 1876 opgericht. Na de Tweede Wereldoorlog werd het museum gehuisvest in het 19de-eeuwse Gouverneurspaleis. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de geschiedenis van de Kroatische zeevaart in dit museum nader bestudeerd. Aan de hand van oude zeekaarten, scheepsmodellen en scheepvaartinstrumenten wordt getracht een goed beeld te vormen. Pronkstuk van de collectie is een met de hand gemaakt scheepsmodel van het eerste Kroatische stoomschip.

Adres:
Muzejski trg 1/1
Rijeka
Tel: 051 213578

Openingstijden:
Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 – 13.00.CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken