Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Musea  |  Archeologisch Museum in Zadar

ARCHEOLOGISCH MUSEUM IN ZADAR


Het Archeologisch Museum (Archeloški Muzej) van Zadar is sinds enkele jaren ondergebracht in een nieuw gebouw dat is gelegen in de buurt van het Romeinse forum. De collectie geeft bezoekers een kijkje in het verleden. In chronologische volgorde wordt het gebied van Zadar in beeld gebracht. De oudste voorwerpen dateren uit de prehistorie maar uit de Romeinse tijd zijn meer voorwerpen te bewonderen. Zeer interessant zijn de liturgische voorwerpen die dateren uit de Middeleeuwen.

Adres:
Trg opatice Cike 1
Zadar
Tel: 023 250 516

Openingstijden:
's Zomers van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 – 13.00 en van 17.00 – 20.00, zaterdag van 09.00 – 13.00 en zondag van 17.00 – 20.00.
's Winters van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 – 13.00 en van 16.30 – 18.30, zaterdag van 09.00 – 13.00.CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken