Vakantie Kroatië
Jouw vakantie naar Kroatië aan de Kroatische Riviera boek je natuurlijk hier! Onze vakantiehuizen, zonvakanties en last minutes zijn altijd scherp geprijsd. Ons aanbod is groot en er is altijd beschikbaarheid van vakanties!
Meer info > Vakantie Kroatische Riviera, Kroatië

Je bent nu hier: Kroatische-Riviera  |  Steden & Cultuur  |  Kathedralen  |  Sint-Marcus kathedraal in Korcula

SINT-MARCUS KATHEDRAAL IN KORCULA


De Sint Marcus kathedraal is het beroemdste monument van Korcula-stad. Deze vindt u op het plein Strossmayerov trg in het stadshart. De Romaanse kathedraal werd gebouwd in de dertiende eeuw. De kerk vertoont veel architectonische overeenkomsten met de Zuid-Italiaanse kerken, zoals die in Puglia gebouwd zijn. Naast de kerk staat een dominerende klokkentoren en binnen in staan enkele fraai beeldhouwwerken: de wijwaterbak, het doopvont en het graf van bisschop Malumba. De beroemde kunstenaar Ivan Meštrovic maakte voor in de kerk een beeld van de Heilige Blasius.

Campings:
Naar de Kroatische Rivièra? Boek nu voordelig online op Easycamp.nl!CAMPINGS (advertenties)
Ecamp.nl
Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN
Tjingo.nl
Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl
Arke.nl
Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN
Gogo.nl
Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken